ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟΕΞΟΡΥΚΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΗΜΕΡΙΔΕΣ/ΣΥΝΕΔΡΙΑ

China Xiamen International Stone Fair, 16 – 19 March 2024 

Ξεκίνησε η 24η έκθεση Xiamen Stone Fair στην Κίνα, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση μαρμάρου, γρανιτών και διακοσμητικών λίθων στον κόσμο, https://www.stonefair.org.cn/?lang=en. Περιλαμβάνονται όλα τα είδη που σχετίζονται με την πέτρα, τα λατομεία και οι πρώτες ύλες αλλά και κάθε λογής προϊόντα από πέτρα, πάγκοι, πέτρες ειδικού σχήματος, πέτρινα έπιπλα, επιτύμβιες στήλες, πέτρινα γλυπτά, κυβόλιθοι, ψηφιδωτά κ.λπ. καθώς και ο σχεδιασμός-αρχιτεκτονική αλλά και τα μηχανήματα κοπής-επεξεργασίας.

Η ελληνική συμμετοχή είναι επίσης διακριτή και σημαντική καθώς 13 περίπτερα ελληνικών επιχειρήσεων μαρμάρου συμμετέχουν ενεργά στην έκθεση. Επίσης υπάρχει και το περίπτερο για το Greek Marble, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 24 τ.μ., από την Enterprise Greece. Για την ελληνική συμμετοχή θα κάνουμε ξεχωριστό άρθρο.

Οι φωτογραφίες είναι του κ. Πέτρου Τζεφέρη.

Ξεκίνησε η διεθνής εμπορική έκθεση λίθου στο Xiamen Κίνα, η μεγαλύτερη έκθεση μαρμάρου, γρανιτών και διακοσμητικών λίθων στον κόσμο, https://www.stonefair.org.cn/?lang=en

Η έκθεση Xiamen Stone Fair είναι μια διεθνής εμπορική έκθεση που ειδικεύεται στον τομέα των διακοσμητικών πετρωμάτων  και της επεξεργασίας τους. Ιδρύθηκε το 2001 και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον κλάδο. Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Διεθνές Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο Xiamen, ένα υπερσύγχρονο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο ιδανικά εξοπλισμένο για τέτοιες εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας. Τα κύρια θέματα της έκθεσης διακοσμητικών λίθων Xiamen περιλαμβάνουν την παρουσίαση των πιο πρόσφατων προϊόντων και καινοτομιών από τον κόσμο των λίθων και της επεξεργασίας τους, καθώς και σχεδιαστικές λύσεις για την εφαρμογή των διακοσμητικών λίθων στην αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση.

Εκθέτες από διάφορους τομείς, από εισαγωγείς πέτρας έως κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, επωφελούνται από την έκθεση για να παρουσιάσουν τα τελευταία προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Το Xiamen και η γύρω περιοχή έχουν μακρά ιστορία και παράδοση στη βιομηχανία πέτρας και την επεξεργασία πέτρας. Ως εκ τούτου, η έκθεση όχι μόνο χρησιμεύει ως πλατφόρμα για διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις, αλλά επίσης προωθεί και προβάλλει την τοπική βιομηχανία πέτρας.

Η έκθεση Xiamen Stone Fair προσελκύει κυρίως επαγγελματίες από τους τομείς της εισαγωγής και εξαγωγής των διακοσμητικών λίθων, της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και της κατασκευής. Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν την έκθεση ως πλατφόρμα δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών. Ο χώρος, το Διεθνές Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο Xiamen, προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό μοντέρνας αρχιτεκτονικής και εκτεταμένης υποδομής, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της έκθεσης. Οι επισκέπτες και οι εκθέτες μπορούν να προσβλέπουν σε μια αξέχαστη εμπειρία σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Κίνας.

Η έκθεση Xiamen Stone Fair θα πραγματοποιηθεί σε 4 ημέρες από το Σάββατο, 16. Μαρτίου έως την Τρίτη, 19. Μαρτίου 2024 στην Xiamen Κίνα.

Σειρά εκθέσεων

Υλικά: Γρανίτης, μάρμαρο, ασβεστόλιθος, ψαμμίτης, σχιστόλιθος, πέτρα λάβας, χαλαζίας, τεχνητή πέτρα, συμπυκνωμένη πέτρα κ.λπ.

Προϊόντα από πέτρα: Πάγκοι, πέτρες ειδικού σχήματος, έπιπλα, επιτύμβιες στήλες, πέτρινα γλυπτά, πέτρες τοπίου,  κυβόλιθοι, ψηφιδωτά κ.λπ.

Μηχανήματα και εργαλεία: Εξοπλισμός εξόρυξης, εξοπλισμός επεξεργασίας, διαμαντένια εργαλεία, λειαντικά, βοηθητικός εξοπλισμός, εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος κ.λπ.

Συντήρηση & αξεσουάρ: Καθαριστικό, προϊόντα φροντίδας, κόλλα, πρόσθετα, αξεσουάρ κ.λπ.

Σχετικά Άρθρα