-->

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

Marmomac 2019: With stone you canΗ Marmomac, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τα φυσικά πετρώματα, την τεχνολογία και το design στην Ευρώπη, ήδη ανοιξε τις πύλες της στη Βερόνα της Ιταλίας από τις 25 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2019. Σε μια έκταση που ξεπερνά τα 80.000 τ.μ., οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις νεότερες τάσεις στα φυσικά πετρώματα, τα εργαλεία, τα μηχανήματα, τα υλικά, την αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση, τον εξοπλισμό κ.λπ.

Η έκθεση αποτελεί σημείο συνάντησης για τους συμμετέχοντες και τους εκθέτες και φέρνει αμοιβαία οφέλη μέσω προγραμμάτων υποστήριξης. Οι εξελίξεις στον κλάδο, οι καινοτομίες στην τεχνολογία, οι διαλέξεις, οι βασικές διασκέψεις θα παρουσιαστούν στο παράλληλο πρόγραμμα της έκθεσης. Οι αναδυόμενες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1.600 εκθέτες από 56 χώρες, γεγονός που καθιστά την εμπορική έκθεση απαραίτητη για τους επαγγελματίες του κλάδου.Η Marmomac μεγαλώνει συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Κατά τη διάρκεια των 52 χρόνων επιτυχίας της ως πλατφόρμα όπου οι εμπειρογνώμονες και οι εταιρείες συναντώνται και συζητούν τις μελλοντικές τάσεις και καινοτομίες στον τομέα των φυσικών πετρωμάτων, η Marmomac έχει καταφέρει να γίνει διεθνές γεγονός, καθώς οι ξένοι επισκέπτες αυξάνονται κάθε χρόνο. Φέτος, η έκθεση αναμένεται να ξεπεράσει το περυσινό ρεκόρ των 67.000 επισκεπτών, εκ των οποίων πάνω από το 60% προέρχονταν εκτός Ιταλίας.
Οι εκθέτες, από την άλλη πλευρά, ακολουθούν μια καθοδική τάση από το 2016, όταν καταγράφηκε το ρεκόρ των 1.646 εκθετών συνολικά. Το 2018, το 63% των εκθετών προήλθε εκτός Ιταλίας.
Κατάλογος εκθετών: http://catalogo.marmomac.it/en/companies