ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟΗΜΕΡΙΔΕΣ/ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Xiamen Stone Fair 2017: Σημαντική αύξηση των ξένων επισκεπτών

Ελληνικές Εταιρείες εκθέτουν στην Xiamen Stone Fair

Οι διοργανωτές έδωσαν στην δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για την πρόσφατη έκθεση του 2017 σύμφωνα με τα οποία καταγράφεται αύξηση, σε σχέση με την προηγούμενη του 2016, στους συνολικούς επισκέπτες κατά 1,16% (150.290 έναντι 148.573), στους διεθνείς επισκέπτες κατά 2,5% (29.407 έναντι 28.690) και στους συνολικούς εκθέτες κατά 2,5% (2050 έναντι 2000). Μείωση σημειώθηκε στους διεθνείς εκθέτες κατά 6,79% (508 έναντι 545).

Οι διοργανωτές στην φετινή έκθεση εστίασαν τις προσπάθειές τους κυρίως στην ποιοτική ανάπτυξη. Όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου πριν από την εκδήλωση, ο στόχος ήταν η προσέλκυση κυρίως παραγωγών νέων προϊόντων, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η δομή των εκθετών και η ποικιλία με άφθονα και ποιοτικά εκθέματα. Προφανώς οι διοργανωτές της Xiamen Stone Fair προτίθενται να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία της Marmomac στην παρουσίαση καινοτόμων προϊόντων και νέων ιδεών στον κλάδο.

Στον εκθεσιακό χώρο, η τάση του προηγούμενου έτους για όλο και πιο περίτεχνα περίπτερα συνεχίστηκε και φέτος. Αυτό αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση φυσικών λίθων στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. “Πολλές εταιρείες σχεδιάζουν τα περίπτερα σε συνδυασμό με τα οικιακά αγαθά δημιουργώντας διαφορετικές εικόνες για να αναδείξουν την ομορφιά των λίθων” όπως ανέφερε το δελτίο τύπου.

Πηγή: stonenews.gr

Σχετικά Άρθρα