ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ

Εκλογές ΣΕΜΜΘ: ανανέωση της εμπιστοσύνης προς την υφιστάμενη διοίκηση

Τα αποτελέσματα των εκλογών καταδεικνύουν την διατήρηση της εμπιστοσύνης προς την υφιστάμενη διοίκηση και το μέχρι σήμερα έργο που έχει συντελεστεί καθώς και την πεποίθηση ότι στο άμεσο μέλλο θα ξεπεραστούν οι όποιες αγκυλώσεις και προβλήματα ώστε ο Σύνδεσμος να πραγματοποιήσει τη δική του υπέρβαση προς όφελος των μελών και του Ελληνικού μαρμάρου. 
oryktosploutos.net
Η κα I. Χαϊδά και ο κ.Π. Ηλιόπουλος ανανέωσαν τις θητείες τους στο τιμόνι του ΣΕΜΜΘ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Το νέο ΔΣ του ΣΕΜΜΘ για την επόμενη διετία: Ιουλία Χαϊδά Πρόεδρος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος Αντιπρόεδρος, Σοφία Μπύρου Γενική Γραμματέας, Κωνσταντίνος Φιλιππίδης Ταμίας, Ειρήνη Παπαγιαννούλη μέλος, Χρήστος Καβάζης μέλος, Κώστας Παυλίδης μέλος.
Από την τελετή βράβευσης νέων στελεχών και απότισης φόρου τιμής προς ιστορικά στελέχη. Βραβεύτηκαν συνολικά  44 νεοι επιχειρηματίες απο 23 επιχειρήσεις

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονταιΣε μια βραδιά γεμάτη από το Ελληνικό Μάρμαρο που έλαβε χώραν στο LUCY HOTEL στην Καβάλα, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης, διεξήγαγε την καθιερωμένη απολογιστική Γενική Συνέλευση  και εν συνεχεία τις Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία.

Ακολούθησε κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και απονομή βραβείων Νεανικής Επιχειρηματικότητας σε μια συμβολική εκδήλωση στην οποία τα μέλη του Συνδέσμου “καλωσόρισαν” τους νέους επιχειρηματίες 2ης γενιάς με την απονομή βραβείων, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τόσο τους ίδιους για την επιλογή τους όσο και την οικογένειά τους για αυτή την εξέλιξη.
 
Τα αποτελέσματα των εκλογών: 

Ιουλία Χαϊδά Πρόεδρος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος Αντιπρόεδρος, Σοφία Μπύρου Γενική Γραμματέας, Κωνσταντίνος Φιλιππίδης Ταμίας, Ειρήνη Παπαγιαννούλη μέλος, Χρήστος Καβάζης μέλος, Κώστας Παυλίδης μέλος.

Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του ΣΕΜΜΘ κυρία Χαϊδά αλλά και το νέο ΔΣ και καλή επιτυχία στο έργο σας!

ΣΕΜΜΘ: Εκλογή νέου ΔΣ αλλά και συμβολική απονομή βραβείων σε νέους επιχειρηματίες

Σχετικά Άρθρα