ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τις τυχόν αναδημοσιεύσεις από την ιστοσελίδα oryktosploutos.net. Νομικό κείμενο

Γενικά, απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση (download )», μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Δικαιούχου.

Κατ’ εξαίρεση, κατόπιν αδείας του δικαιούχου, τα κείμενα αλλά και το φωτογραφικό υλικό μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution 3.0 License αλλά και τους λοιπούς περιορισμούς που τίθενται στο παρόν νομικό κείμενο.

Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπεται η αναπαραγωγή, μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις/κανόνες, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.
 
1) Όταν πρόκειται για πλήρη αντιγραφή του συνόλου του άρθρου, οι φωτογραφίες του άρθρου δεν μεταβάλλονται ούτε ως προς την σειρά τους ενώ στο τέλος αναγράφεται η   πηγή προέλευσης του άρθρου (και το σχετικό ΕΝΕΡΓΟ link που παραπέμπει στο άρθρο και όχι  το ΓΕΝΙΚΟ link της ιστοσελίδας)
2) Επειδή τα άρθρα του Oryktoploutos.net είναι ενυπόγραφα ή έχουν επιμέλεια, τα ονόματα και η ιδιότητα των συγγραφέων ή επιμελητών κατά την αναδημοσίευση, μπαίνουν στην αρχή του αναδημοσιευόμενου άρθρου και όχι στο τέλος (ανεξάρτητα πως έχουν τοποθετηθεί στο oryktosploutos.net).
3) Οταν πρόκειται για  τμήμα κειμένου, το τμήμα αυτό δεν μεταβάλλεται ούτε αναπροσαρμόζεται. Μπαίνει σε εισαγωγικά (αυτολεξεί) με αναφορά στον συγγραφέα και το μέσο.

 Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον δικό μας Δικτυακό τόπο. 

Ολα τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας είναι ενυπόγραφα, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και μόνον, συνεπώς είναι δυνατόν να διαφέρουν από εκείνες του “δικαιούχου” της ιστοσελίδας. 

Τόσο ο δικαιούχος όσο και οι “συγγραφείς” επιφυλάσσονται άσκησης ολων των νόμιμων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε κάθε περίπτωση προσβολής τους ή μη εφαρμογής των ανωτέρω κανόνων αναπαραγωγής.

Περισσότερα εδώ

Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας: http://www.oryktosploutos.net/

Σχετικά Άρθρα