ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟΗΜΕΡΙΔΕΣ/ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Eνεργή και βραβευθείσα η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Marmomac 2019

Νέες συμμετοχές, νέα εμφάνιση και ενισχυμένη δυναμική είναι τα τρία βασικά στοιχεία των εταιρειών – μελών
του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Marmomacc 2019 στη Βερόνα της Ιταλίας, η οποία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των ελληνικών εταιρειών επέλεξαν να επικεντρωθούν στην ελληνική
προέλευση των υλικών και των προϊόντων τους.Το ευρύ φάσμα του ελληνικού μαρμάρου, τόσο σε χρώματα και ποιότητα, όσο και σε όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί για να προβληθεί η χρήση του, η ομορφιά του και η μεγαλοπρέπεια του, διαδραμάτισαν τον κύριο ρόλο στα περίπτερα των εταιρειών- μελών του Συλλόγου



Οι εικόνες  δείχνουν ορισμένα από τα περίπτερα των ελληνικών εταιρειών – μελών του Συλλόγου και είναι από την ιστοσελίδα: https://stonenews.eu . Πλήρης φωτογραφικός κατάλογος εδώ: https://stonenews.eu/el/semmth/ 

Τα βραβεία Best Communicator,  αφιερωμένα στα καλύτερα stand στη Διεθνή Έκθεση Marmomac, είναι ένα ουσιαστικό ραντεβού με το design. Τα βραβεία-θεσμός που δημιούργησε η Veronafiere το 2007, αυξάνουν το κύρος τους κάθε χρόνο μεταξύ των 1.600 και περισσότερων διεθνών εκθετών που παρευρίσκονται στην έκθεση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο Italian Stone Theater και επικεντρώθηκε σε εκθέματα που εξέφραζαν τις αξίες και την επιχειρηματική φιλοσοφία, εμπνέοντας πλήρως το έργο τους μέσα από την πρωτοτυπία των περιπτέρων τους.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Design, η κριτική επιτροπή εξέτασε την ιδιαίτερη αισθητική από τους διεθνείς αγωνιζόμενους και το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία “Ακρόλιθος Α.Ε.“ από την Ελλάδα, για την αρμονία στη σύνθεση του stand και την αποτελεσματική ένταξη του προϊόντος στους τοίχους και στο πάτωμα.

Μια ελληνική εταιρεία ήταν και πάλι ο νικητής της κατηγορίας Stone, στη διεθνή υποκατηγορία. Η Stonegroup
International
ξεχώρισε για την σαφή πρόκληση της βαρύτητας στη σύνθεση μέσω έξυπνης αλληλεπίδρασης όγκων, εναλλασσόμενων στερεών και κενών, διακριτικών και σπάνιων σημείων.

Πηγή:  https://stonenews.eu/el/semmth/ 

Σχετικά Άρθρα