-->

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Σεμινάριο για την Ασφάλεια από τον Σύνδεσμο Ε.Μ.Μ.Θ. – Οι Παρουσιάσεις των εισηγητών

Σεμινάριο για την Ασφάλεια από τον Σύνδεσμο Ε.Μ.Μ.Θ.. Συγχαρητήρια σε όλους του συντελεστές και κυρίως του ιθύνοντες του Συνδέσμου
Με αθρόα προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 σεμινάριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης (ΣΕΜΜΘ), με θέμα “Ασφάλεια των εργαζομένων σε εργοστάσια και λατομεία μαρμάρου”, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Δράμας.

http://www.oryktosploutos.net/2019/04/blog-post_14.html

Το σεμινάριο εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα του Συνδέσμου σχετικά με την επιμόρφωση των εργαζομένων του κλάδου πάνω σε σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο πλαίσιο της εργασίας τους.

Αναλυτικά οι ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις των ομιλητών παρακάτω:

1. Χρήστος Γράβαλος, Μηχανικός Ορυκτών Πόρων, MSc: Ενίσχυση Ασφαλείας στα Λατομεία Μαρμάρου (FHL ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ GROUP) 

2. Νίκος Προύντζος, Μηχανικός Ορυκτών Πόρων MSc: Εκπαίδευση στην Αντιμετώπιση Ατυχημάτων στο Έργο (ΜΑΡΜΥΚ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.)
Εκπαιδευση Στην Αντιμετωπισ... by on Scribd


3.Λάζαρος Γαλανός, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΜSc: Ενίσχυση Ασφαλείας στα Εργοστάσια Επεξεργασίας Μαρμάρου – Μέτρα για την Αντιμετώπιση Κινδύνων & Πρόληψη Ατυχημάτων (Nordia Α.Ε.)


4. Σταύρος Φουντοραδάκης, Μηχανικός Ορυκτών Πόρων: Μέτρα Ασφαλείας κατά τη Φόρτωση και Μεταφορά Όγκων Μαρμάρου (ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.)Επιμέλεια: Π. Τζεφέρης