ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟΗΜΕΡΙΔΕΣ/ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η υψηλή αισθητική και τα ελληνικά περίπτερα από τους πρωταγωνιστές στη φετινή Marmomacc

Μοντέρνο design και εκλεπτυσμένη αισθητική χαρακτήριζαν πολλά από τα περίπτερα στη φετινή έκθεση Marmomacc, που πραγματοποιείται έως Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, στη Βερόνα της Ιταλίας.

Πολλές οι ιδιαίτερες γωνιές σε όλη την έκταση της έκθεσης, με τις εταιρείες να επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους σε μια πιο αρτιστική παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Stonenews.eu αποτυπώνουν την ιδιαίτερη προσέγγιση των εταιρειών απέναντι στο μάρμαρο αλλά και τα υπόλοιπα φυσικά πετρώματα.

Εξάλλου, με ενισχυμένη δυναμική και ανανεωμένη εικόνα η παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης στην Διεθνή Έκθεση.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι ελληνικές επιχειρήσεις σχεδόν στο σύνολό τους επέλεξαν τη φετινή χρονιά να δώσουν βαρύτητα στην εικόνα τους, κατασκευάζοντας εξ ολοκλήρου νέα περίπτερα.

Πρωταγωνιστής στα περίπτερα των επιχειρήσεων του Συνδέσμου φυσικά το ελληνικό μάρμαρο σε όλη του την γκάμα, το οποίο εφαρμόστηκε με διαφορετικές πρακτικές αναδεικνύοντας τη χρήση του, την αισθητική αλλά και τη μεγαλοπρέπειά του.

Τέλος, άρωμα Ελλάδας είχε η βράβευση των Best Communicator Awards στο πλαίσιο της φετινής Marmomacc.

Τρεις οι ελληνικές εταιρείες που έφτασαν στην τελική τριάδα των φιναλίστ στις διεθνείς κατηγορίες, εκ των οποίων οι δύο βραβεύτηκαν. 

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Design, από τις διεθνείς συμμετοχές η κριτική επιτροπή εντόπισε την ιδιαίτερη αισθητική και βράβευσε την εταιρεία HS MARBLES – HELLENIC SUPERIOR MARBLES από την Κοζάνη.

Στην κατηγορία Stone, το περίπτερο της εταιρείας MARMYK ILIOPOULOS ξεχώρισε για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του αλλά και για τα πολλαπλά μηνύματα που έφερε.Τέλος, φιναλίστ ήταν και η εταιρεία MAS MARBLES από τη Θεσσαλονίκη, για την οποία φέτος ήταν και η πρώτη παρουσία της ως εκθέτης στην Marmomacc.

 

Από το Stonenews.eu

Σχετικά Άρθρα