ΑΡΘΡΑΕΚΡΗΚΤΙΚΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερωτικό Δελτίο 25 (Newsletter 25) της Εxtraco SA, Μάρτιος 2017

 

Οι εγκαταστάσεις της Extraco SA στην Τανάγρα Βοιωτίας. Χωροθέτηση σε τελείως απομονωμένη περιοχή, όπως προβλέπεται,για λόγους ασφαλείας
 

Παρουσιάζουμε σήμερα το 25ο Ενημερωτικό Δελτίο της Εxtraco SA,  που είναι και το 1ο για το 2017,  με πάντα ενδιαφέρουσα ύλη.

 

 

Το ταξίδι µας στη γνώση προβλέπεται µακρόχρονο, αλλά συνάµα ενδιαφέρον και γεµάτο εκπλήξεις.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [850.63 KB]

Το συγκεκριμένο ενηµερωτικό δελτίο φιλοδοξεί να γίνει ένας γόνιµος χώρος ανταλλαγής ιδεών και ζυµώσεων, στον εξορυκτικό τομέα και τον τομέα των τεχνικών εργων αλλά και γενικότερα.


Στο παρόν τεύχος θα βρείτε:

Λ. Καζάκος: «Η χρήση των εκρηκτικών στα τεχνικά έργα»
  • Τα νέα της Extraco SA
  • Παρουσίαση του βιβλίου του Λ. Καζάκου  «Η χρήση των εκρηκτικών στα τεχνικά έργα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
  • Αναδηµοσίευση από την ιστοσελίδα: “www.oryktosploutos.net”ενός πολύ ενδιαφέροντος άρθρου σχετικά µε την κατασκευή του Παρθενώνα, του γνωστού και ανυπέρβλητου αυτού ιστορικού µνηµείου. Συντάκτης ο κος Πέτρος Τζεφέρης, ∆ρ. Μηχανικός Μεταλλείων ο οποίος και διαχειρίζεται την εν λόγω ιστοσελίδα αλλά και το blog“elladitsamas.blogspot.gr”.
  • Άρθρο σχετικά µε τη σεισµική έρευνα των υδρογονανθράκων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επίκαιρο και διαφωτιστικό άρθρο,   δεδοµένης της έντονης συζήτησης που υπάρχει το τελευταίο διάστηµα σχετικά µε τα κοιτάσµατα υδρογοναθράκων που φιλοξενούνται στο υπέδαφος της χώρας µας. Συντάκτης του άρθρου η κα Αικατερίνη Μπιωτάκη, Μηχανικός Ορυκτών Πόρων MSc µε την οποίακαι είχαµε τη χαρά να συνεργαστούµε το 2013 στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης”
Τα υπόλοιπα Ενημερωτικά Δελτία θα βρείτε εδώ

Σχετικά Άρθρα